Javna zdravstvena ustanova

Kick off (početni) sastanak projekta MELAdetect

Kick off (početni) sastanak projekta MELAdetect

logoIPA

Fotografija Zadar 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Na poziv vodećeg partnera, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, u projektu MELAdetect, finansiranom iz bespovratnih sredstava programa Interreg IPA prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014 – 2020, održan je kick-off (početni) sastanak projektnih partnera u Zadru (HR). Sastanak je upriličen u petak 21. jula 2017. godine sa početkom u 11 časova u prostorijama Službe za mentalno zdravlje i prevenciju zavisnosti.

Fotografija Zadar 3Sastanak je organizovan sa ciljem da se svi članovi projektnog tima, imenovani iz partnerskih ustanova, što bolje upoznaju sa daljim koracima na projektu, te kako bi se utvrdio plan rada i konkretna zaduženja svih članova upravljačkog tima, kao i sastavio Upravljački odbor. Tokom sastanka, govorilo se i o pitanjima koja su bila pokrivena na radionicama u Orašju, Herceg Novom i Zadru, u organizaciji Upravljačkog tijela i Zajedničkog sekretariajata programa Interreg IPA prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014 – 2020. Projektni partneri diskutovali su o svojim zaduženjima, rokovima, vidljivosti, komunikaciji i finansiranju.
U ime domaćina, sastanak je otvorio i prisutne pozdravio direktor Zavoda za javno zdravstvo Zadar g. Zoran Škrgatić, a sastanak je koordinirala i vodila gđa Jelena Ćosić-Dukić, menadžer projekta Sastanku su prisustvovali članovi projektnog tima i saradnici iz svih partnerskih ustnanova:
1. Zavod za javno zdravstvo Zadar;
2. Sveučilište u Zadru ;
3. Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA;
4. Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, i
5. JZU Opšta bolnica "Blažo Orlandić" Bar.
Svi prisutni predstavnici projektnih partnera uzeli su aktivno učešće na sastanku, tokom kojeg je oformljen i Upravljači odbor za praćenje implementacije projekta. Nakon sastanka nastavilo se sa neformalnim druženjem predstavnika projektnih partnera i obilaskom Zadra.

Kako nas kontaktirati?

Adresa
Podgrad bb
Stari Bar
85354
Crna Gora
Phone Number
+ 382 30 34 23 33 
+ 382 30 34 22 13