Javna zdravstvena ustanova

Opšta bolnica

„BLAŽO ORLANDIĆ“ – BAR

U sklopu obilježavanja međunarodnog mjeseca borbe protiv melanoma, dana 20.05.2021. godine u terminu od 9 h do 12 h, u dermatološkoj ambulanti JZU Opšta bolnica „Blažo Orlandić“ Bar, naša dr Biljana Raičević, spec. dermatovenerolog obavila je preglede svih zainteresovanih građana iz Opština Bar, Ulcinj i Budva. Kao što smo najavili, za ovu vrstu pregleda nije bio potreban uput izabranog doktora, već samo zdravstvena knjižica.

Tokom maja mjeseca, prepozntog kao međunarodnog mjeseca borbe protiv melanoma, naša dr Biljana Raičević, spec. dermatovenerolog obavljaće preglede na kompjuterizovanom dermatoskopu svim zainteresovanim pacijentima, dana 20.05.2021. godine u terminu od 9 h do 12 h, u dermatološkoj ambulanti JZU Opšta bolnica „Blažo Orlandić“ Bar.   Za ovaj pregled nije potreban uput samo zdravstvena knjižica.

Budući da su počeli topliji i sunčani dani, savjetujemo stanovnike kako iz Opština Bar, Ulcinj i Budva, tako i ostale građane Crne Gore da budu odgovorni prema svojem zdravlju i da vrše samopregled kože jednom mjesečno, a pregled cijele kože od strane dermatologa jednom godišnje ili češće u slučaju promjena koje se mijenjaju.

Početna (Kick Off) konferencija projekta LAB-OP - Unaprjeđenje operativnog sistema laboratorije i dijagnostike bila je planirana da se održi u Zadru, 25. juna 2020. godine sa početkom u 12 časova. Međutim, novonastala epidemiološka situacija u zadarskoj županiji od 22. juna 2020. godine, primorala je vodećeg partnera Opću bolnicu Zadar da odloži održavanje ovog događaja s namjerom da se ne bi ugrozili bezbijednost i zdravlje kako njihovih zaposlenih i lokalnih zvanica, tako i predstavnika timova projektnih partnerskih ustanova. U dogovoru sa svojim projektnim partnerima, početna konferencija projekta LAB-OP održana je putem video konekcije dana 29. juna 2020. godine bez prisustva medija zbog posebnog režima rada projektnih institucija zbog sprječavanja pojave i širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Kako nas kontaktirati?

Adresa
Podgrad bb
Stari Bar
85354
Crna Gora
Phone Number
+ 382 30 34 23 33 
+ 382 30 34 22 13